Вівторок, 19.03.2024, 06:49
Вітаю Вас Гість | RSS
Музична веселка
Головна » 2014 » Березень » 6 » Семінар в Письмечівській СЗШ
13:53
Семінар в Письмечівській СЗШ

4 березня 2014 року на базі Письмечівської СЗШ відбувся семінар для вчителів музичного мистецтва Єлізарівського та  Новопокровського   освітніх округів на тему : «Використання інтерактивних методів навчання під час проведення нестандартних уроків. Сугестивні технології в сучасній школі ». Метою якого було ознайомити учасників семінару з нестандартними підходами до викладання музики в загальноосвітніх закладах, поширити обізнаність педагогів про інноваційні технологій викладання музики; розкрити поняття сугестивних технологій, актуалізувати свідоме, ефективне оволодіння вчителями інноваційними методами та прийомами навчання через практичну діяльність педагогів.

Розпочався  семінар візиткою під час якої учні піснями та віршами гостинно зустріли учасників заходу. Про  застосування інтерактивних методів навчання  на сучасному уроці музичного мистецтва та сугестивні технології, їх класифікацію та особливості використання в сучасній школі, розповіла методист РНМК Гринчук С.О.. Савіна Віра Григорівна, вчитель музики Письмечівської СЗШ,  показала урок в 2  класі "Проводи зими» із застосуванням даних технологій та методів навчання. Після обговорення уроку, керівник РМО вчителів музичного мистецтва Шаповал Наталія Вікторівна (вчитель музики Башмачанської СЗШ), провела практичне заняття : «Евритмія  "Пластичне інтонування в умовах сучасного уроку"», під час якого учасники семінару за допомогою рухів та жестів відтворювали  музичну композицію.            На завершення свого виступу, Наталія Вікторівна поділилася прийомами створення відеокараоке та їх застосуванням на узагальнюючих уроках, під час повторення вивчених пісень та продемонструвала 2 свої розробки.

Всім учасникам семінару були вручені пам’ятні сувеніри (пластинки із фотокартками з даного заходу).

Матеріали семінару:

Буклет семінару

Виступ "Застосування інтерактивних методів навчання  на сучасному уроці музичного мистецтва. Сугестивні технології, їх класифікація та особливості використання в сучасній школі"

Презентація до виступу

Практична робота "Евритмія "Пластичне інтонування в умовах сучасного уроку""

 



















Відео



Відеокараоке, які створила створила Шаповал Н.В. для уроків музичного мистецтва у 5 класі (за новою програмою)







Переглядів: 1723 | Додав: Гринчук | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Годинник
Можна знайти...
Відео
Музика
Категорії розділу
Методичний портал

«Методичний портал»

Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 65
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz